Evenimente

Evenimente luxoase, evenimente cu stil!

Exact așa cum ți-ai imaginat-o. Cea mai frumoasă zi din viața ta. Cu fiecare detaliu. Fiecare colțișor care emană frumusețe, lux, perfecțiune, eleganță, delicatețe. Pentru o nuntă care să inspire poveștile cele mai frumoase și să le făurească mirilor un drum plin cu bucurii până la adânci bătrâneți.

Trei săli imperiale de evenimente, decorate cu bun gust și însuflețite de personalul foarte prietenos și amabil, mereu orientat către nevoile invitaților. Un meniu cu preparate proaspete, sofisticate și delicioase, care asigură o paletă largă de opțiuni culinare. Sisteme profesionale pentru un joc de sunet și lumini care completează ambianța imperială. Locul perfect pentru petreceri cu stil.

SALON LUXURY

Tavanul înalt, perdelele care curg în culori calde, mesele care dansează rotunde, totul îți confirmă că participi la un eveniment luxos, elegant. Este cel mai încăpător dintre toate saloanele puse la dispoziția invitaților și poate primi până la 600 de persoane.

Află mai multe

SALON ELEGANCE

Eleganță. Un cuvânt atât de simplu, dar atât de complex! Salonul emană eleganță prin fiecare colțișor și prin fiecare detaliu. Adună la un loc toate amănuntele necesare pentru a construi o ambianță perfectă, completă. Poate găzdui până la 400 de persoane.

Află mai multe

SALON ROYAL

Decorul sălii îți dă impresia că participi la un eveniment de anvergură regală. Eleganța, luxul, culorile calde, luminile, detaliile ornamentației și serviabilitatea personalului vă vor face să vă simțiți ca un adevărat cuplu rege și regină. Salonul poate găzdui până la 500 de persoane.

Află mai multe